Proizvodi Jednostavna primena i
bezbedna formula

Sastav: DIABETIC TRETMAN SPRAY

Prirodne aminokiseline: tirozin, lizin, fenilalanin, arginin; prolećna čajna smeša. Zeolit, joni srebra.

Argentum - Ag ima mnogo moćnije antimikrobno dejstvo od penicilina, biomicina i drugih antibiotika. Uništava bakterije koje su otporne na antibiotike, kao i viruse. Argentum - Ag se može koristiti kod povreda, jer ubrzava proces zarastanja rana, kod herpesa, neprijatnog mirisa ispod pazuha, neprijatnog mirisa nogu, ranica u ustima (afte), neurodermatitisa, hemoroida, gljivica na koži i noktima.

Mineral lave je koristan i kao antioksidans, jer sprečava negativno dejstvo slobodnih radikala na ćelije. Sposoban je da očisti telo od: radioaktivnih supstanci, kancerogenih supstanci, alfatoksina, herbicida, pesticida, gljivica, plesni, alkohola i nikotina. U narodu je poznat kao zeolit. Mineral lave pomaže i kod opekotina izazvanih prekomernim sunčanjem, ali i kod psorijaze, seboreje i herpesa.Uputstvo za lokalnu upotrebu:

Pre upotrebe promućkati. Laganim pritiskom na raspršivač naneti losion na površinu obolele kože. Ne vršiti kompresiju na obolelo mesto, lagano prekriti ranu na koži, ukoliko je to potrebno, (gazom, ili zavojem). Ne postoji opasnost za nadražaj okolnog zdravog tkiva - kože, takođe nije škodljiv za predeo oko očiju, oči i sluzokožu.
Nanositi losion direktno na obolelo mesto najmanje 4 do 5 puta i više puta dnevno. Nema opasnosti od predoziranja.
Preparat mogu koristiti i deca bez obzira na godine starosti.Način čuvanja:

Čuvati na temperaturi manjoj od 22 ̊C, bez izlaganja svetlosti, i van domašaja dece!