Proizvodi Jednostavna primena i
bezbedna formula

Opadanje kose u pečatima počinje obično opadanjem kose u manjim krugovima. Razlozi mogu biti razni, od loše ishrane sa nedovoljno aminokiselina i vitamina, do genetske predispozicije. Kod ovog oboljenja je specifično da, iako kosa ponovo počne da raste, oboljenje se može javljati više puta u životu. Podjednako pogađa i žene i muškarce, a sve češće se nažalost javlja i kod dece.
Emocionalni šokovi, nepravilna ishrana, nepravilan rad štitne zlezde, fizička iscrpljenost i stres uzrokuju ravnomerno, ali pojačano opadanje kose.
Postporođajna alopecija zahvata više od polovine novopečenih mama. Posebno su pogođene žene koje doje. U ovom periodu može otpasti, za samo mesec dana, čak 30% kose.
Pelo Cubano je losion koji, kao što i samo ime ukazuje, losion koji u svom sastavu ima aminokiseline iz kubanskih biljaka. Zašto baš Kuba? Jedna od prvih asocijacija na Kubu je filmski klasik Noći u Havani. On odlično opisuje ono po čemu su naši narodi slični. Veseli temperament, divna muzika, smisao za ples i igru... Možda baš zbog toga što se dobro razumeju, Srbi i Kubanci imaju jako lepu saradnju već dugi niz godina. Ta saradnja se prenela i na medicinu i kozmetiku.
Prema svetskoj zdravstvenoj organizaciji, Kuba se rangira veoma visoko po stepenu zdravstvene svesti, zaštite i obrazovanja. Tokom 2015. Kuba je postala prva zemlja koja je eliminisala prenos HIV-a i sifilisa sa majke na dete, a zahvaljujući biljkama koje već vekovima koriste u tradicionalnoj, a od skorije i savremenoj medicini, uspevaju da patentiraju preparate koji ublažavaju simptome i razvoj kancera, sprečavaju razvoj upala i infekcija u organizmu, ili se koriste kod narušenog metabolizma, detoksikuju organizam, i slično. Tim kubanskih stručnjaka je radio na osmišljanju formule koja će biti efikasna, apsolutno zdrava. Sastojke su pronašli u kubanskim biljkama, koje su se vekovima koristile u tradicionalnoj medicini. Sastojci u losionu Pelo Cubano su prirodni, nisu sintetizovani, niti proizvedeni u laboratorijskim uslovima. Losion ne utiče na izmenu hormonalnog statusa u organizmu. Zahvaljujući aminokiselinama koje daju stimulans organizmu da proizvodi kolagen i keratin, rast kose se odvija na normalan, potpuno prirodan način. Tako se trajno resava problem opadanja kose. Regeneriše folikulu dlake, što dovodi do rasta nove i zdrave kose.

Pelo Cubano je veoma efikasan, a uz to i povoljan losion koji oporavlja i jača folikulu dlake, i normalizuje kožu glave.

Efikasnost kubanskog losiona se ogleda u tome sto on prvenstveno utiče na eliminaciju uzroka, a ne na posledicu. Naime, ono što mi vidimo - npr. opadanje kose je najčešće posledica jačeg lučenja enzima sebuma, odnosno pojačano masna koža glave. To dovodi do, uslovno rečeno, umrtvljivanja folikula dlake.

Pelo Cubano može da reši uzrok zato što u svom sastavu ima čak 10 aminokiselina u kombinaciji sa jonizovanim rastvorom srebro zeolita.

Aminokiseline iz kubanskih biljaka: metionin, izoleucin/leucin, arginin, cistin, histidin, lizin, fenilalanin, tirozin, treonin i prolin su neophodne svakoj ćeliji u našem organizmu. Esencijalne aminokiseline možemo uneti putem hrane, različitih dodataka ishrani, i tako pomoći celokupnom organizmu.

Ali, kako najefikasnije pomoći kosi i koži glave kada dolazi do opadanja kose, pojave seboreje, peruti ? Nanošenjem aminokiselina direktno! Aminokiseline utiču na stvaranje kolagena u kosi i koži, utiču na pravilnu biosintezu proteina u organizmu, brže zarastanje rana, pravilnu sintezu keratina.

Sastav čini Pelo Cubano najefikasnijim preparatom na tržištu.

Način upotrebe :
Pelo Cubano je losion u obliku spreja. Raspršivač je pravljen tako da ulazi u koren dlake. Lako se nanosi. Potrebno ga je poprskati 2-3 puta, i utrljati u kožu glave. Može se nanositi na mokru, ili suvu kosu. Posebna prednost losiona je u njegovoj jednostavnoj upotrebi, bez komplikovanih procedura i posebnih uslova nanošenja, što vrlo često dovodi do odustajanja velikog broja pacijenata, koji na kraju gube volju i odustaju od primene. Ne sadrži alkohol, i ne izaziva alergijske reakcije. Mogu ga koristiti svi, čak i deca.

Pelo Cubano je apsolutno biološki proizvod. Sastojci losiona su prirodni, nisu hemijski tretirani, a o tome svedoči činjenica da čak i ako se prsne u oči, proguta, ili deca dođu u dodir sa preparatom, ne samo da ne bi bio škodljiv već bi pomogao rast kože, kose, i noktiju.
Pelo Cubano ReklamaISKUSTVA KORISNIKA

Imao sam dugu i gustu kosu, zdravu dlaku, nikada nisam imao problema sa opadanjem kose.
Nakon šišanja u jednom salonu, verovatno zbog makaza koje nisu bile sterilizovane, ili iz nekog drugog razloga, kosa je počela da mi opada. Na pojedinim mestima kosa mi je skroz opala.
Čuo sam od ujaka za Vaš losion Pelo Cubano i naručio ga. Svakog dana, od momenta kada sam dobio Pelo Cubano, prilikom tuširanja sam masirao i utrljavao losion na mesta na kojima mi je opala kosa. Vidljiv je bio napredak nakon tri do četiri nedelje.
Zato sam se odlučio da Vas pohvalim i ponovo naručim Pelo Cubano jer se pokazao delotvornim na mojoj koži, na temenu glave i kosi. Vaš preparat zaslužuje sve pohvale i preporučujem ga svim ljudima koji imaju iste ili slične probleme!

Stefan Popović, Bazel, ŠVAJCARSKA